Nekretnine

Tvrtka „INSTALOGRAD-PROMET“ d.o.o. se bavi stanogradnjom od 2005. godine. Od tada smo uspješno završili dva objekta na lokacijama Motovunska ulica bb 16 stanova u blizini od 500m sveučilišnog Kampusa Borongaj. Trudimo se graditi i opremati kvalitetno tako da su naši kupci zadovoljni novim životnim prostorom.

Trenutno gradimo dvojni objekt koji ima 2.000 BRP-a tj. 28 stanova. Planirani završetak objekta je 11. mjesec 2008. godine. U našim stanovima smo posvetili posebnu pažnju dizajnu opremanja, a i kvaliteta je nedvojbena. Svi stanovi su opremljeni pločastim radijatorima Radson, plinskim bojlerima Vaillant, keramičkim pločicama grupacije Florim itd.

Puno pažnje obraćamo na zadovoljstvo krajnjih kupca i korisnika naših stanova, a iza toga stojimo garancijom od 2 godina. U tom periodu smo na raspolaganju da uklonimo sve kvarove i nedostatke.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije ili ako želite obilazak stanova.

Obratite nam se sa povjerenjem i dozvolite da Vaš životni prostor postane naša briga.

Više o nekretninama na Nekretnine Sunce.

Stambeni objekt 4 Sobolski put 24, Zagreb

Završili smo i naš četvrti objekt u još neistraženom Zagrebačkom naselju Vukomerec. Objekt je opremljen vrhunskom opremom, građen vrhunskim materijalima i nositelj je "B" energetske norme.

više

Stambeni objekt 3 Motovunska 24, Zagreb

Završili smo izgradnju i našeg drugog objekta u Motovunskoj ulici, u sklopu kojeg su u ponudi još i dva poslovna prostora na vrlo atraktivnoj lokaciji.

više

Stambeni objekt 2 Vukomerec 67, Zagreb

Završili smo dvojni objekt koji ima 2.000 BRP-a, tj. 28 stanova.

više

Stambeni objekt 1 Motovunska bb, Zagreb

Gradnja stambenog objekta u Motovunskoj ulici bb, u Zagrebu, uspješno je završena, ali idemo dalje i pripremamo nove objekte.

više